Cada cop queda menys per la tercera edició del Festival Ohlalà! del 12 al 21 de març a l’Institut français, la Filmoteca i la sala Phenomena. Durant les projeccions ens acompanyaran alguns dels directors i actors de les pel·lícules per presentar-les i parlar amb el públic. Estaràn presents l’actriu Maud Wyler, protagonista de Perdrix, Mounia Meddour, directora de Papicha, Antoine Russbach, director de Ceux qui travaillent,  Romane Bohringer i Philippe Rebbot, actors i directores de L’Amour Flou i Sarah Suco, directora de Les éblouis. ¡Vine a conéixer-los!

Maud Wyler

Maud Wyler es va formar a Studio d’Asnières i després al Centre National Supérieure d’Art Dramatique. Va començar la seva carrera com a actriu apareixent a Vertige d’Abel Ferry (2009), i des de llavors ha treballat en més de 30 pel·lícules (Els consells d’Alice recentment estrenada a Espanya). A Perdrix, protagonitza, al costat de Swann Arlaud (recentment guardonat pel César a Millor Actor de repartiment per Gràcies a Déu) una peculiar parella. La pel·lícula compta també en el seu elenc amb l’actriu Fanny Ardant com matriarca de la singular família Perdrix. Una òpera prima d’Erwan Le Duc, presentada en el passat Festival de Cannes

 

Maud Wyler estarà amb nosaltres en la projecció de la pel·lícula Perdrix, l’últim film que ha protagonitzat, el divendres 13 de març a les 19:00h a l’Institut français. No t’ho perdis!

 

Mounia Meddour

Mounia Meddour va néixer i es va criar a Algèria. Als 18 anys, es va traslladar a França amb la seva família a causa de les amenaces de mort que van rebre durant la guerra civil algeriana. Va estudiar periodisme abans d’incorporar-se a l’adreça de el programa d’estiu a La Fémis de París. El seu primer curtmetratge, Edwige (2011), va guanyar el premi Ciné al Festival de Saint-Jean-de-Luz, el premi de curtmetratge Unifrance i va participar en diversos festivals, incloent el Festival Internacional de Cinema de Dubai. Papicha (2019) és el seu primer llargmetratge amb el que ha guanyat el César a millor Òpera Prima i a millor Actriu Revelació.

Mounia Meddour serà present el diumenge 15 de març a les 18: 30h a la projecció de Papicha, a l’Institut français.

Antoine Russbach

De pares suïssos i sud-africans, va néixer el 1984 a Ginebra, on va viure fins als 20 anys. Va estudiar Guió i Direcció de Cinema a l’IAD de Lovaine-la-Neuve. El 2008 va codirigir al costat de Emmanuel Marre Michel, i el 2009 va dirigir el seu curt de graduació, Good Boys. Els dos curts van guanyar múltiples premis i van participar en diversos festivals internacionals. Des de llavors ha treballat en diversos programes de televisió i ha participat en diversos projectes col·lectius i tallers com a guionista. Ceux qui travaillent és el seu primer llargmetratge en solitari.

Antoine Russbach ens acompanyarà en la projecció de Ceux qui travaillent, el dissabte 14 de març a les 20:30h a l’Institut français.

 

 

Sarah Suco

Sarah Suco és actriu de teatre i cinema. Entre altres pel·lícules, ha actuat a Discount (Millor actriu revelació en els César 2016) i Les Invisibles de Louis-Julien Petit, La belle saison (Un amor d’estiu) de Catherine Corsini, Aurore (50 primaveres) de Blandine Lenoir, Guy d’Alex Lutz i Place publique per Agnès Jaoui. A més, escriu obres de teatre i el curtmetratge Les enfants (Els nostres fills), premiat en molts festivals. Les Éblouis és el seu primer llargmetratge com a directora. La pel·lícula acaba de rebre el Premi Cinéma 2019 de la Fundació Barrière.

Sarah Suco ens acompanyarà a la projecció de Les Éblouis, el divendres 20 de març a les 21h a l’Institut français.

 

Romane Bohringer y Philippe Rebbot

L’amour Flou (Un acord original) està escrita, dirigida i protagonitzada per la parella d’actors Romane Bohringer (Vides a el límit, Les nits salvatges) i Philippe Rebbot (Normandia a el nu, 50 primaveres). Nominada al César a la millor òpera prima el 2019, presenta una inusual separació entre dos actors de mitjana edat i els seus fills.
Els dos directors s’interpreten a si mateixos en una pel·lícula en la qual tot queda en família, ja que també compta amb la participació dels seus fills en la vida real, Rose Rebbot-Bohringer i Raoul Rebbot-Bohringer, i el reconegut actor Richard Bohringer (El cuiner, el lladre, el marit i el seu amant, l’última solució), pare de Romane.

Vine a conèixer-los a la projecció de la seva nova pel·lícula L’Amour Flou a la cloenda del festival Ohlalà, dissabte 21 de març a les 20: 30h a l’Institut français!