Ohlalà és

Vous avez dit Ohlalà!

Ohlalà! és el primer festival dedicat al cinema francòfon a la ciutat de Barcelona.

Creat el 2018, el Festival Ohlalà! té com a objectiu donar a conèixer el millor del cinema francòfon recent, subtitulat en castellà o català, amb una selecció d’obres inèdites presentades en alguns dels principals festivals internacionals.

El nostre festival pren el seu nom d’una expressió molt característica de la llengua francesa per expressar sorpresa, alegria, nostàlgia… Ohlalà! celebra la varietat d’emocions que podem sentir davant de la gran pantalla i està format per dues seccions: una secció oficial de pel·lícules inèdites i una retrospectiva dedicada a una directora o un director francòfon. Cada any les pel·lícules procedeixen de països que formen la Francofonia : França, Bèlgica, Suïssa, Magreb, Àfrica francòfona, Quebec…

En les projeccions pots gaudir de la presència dels seus protagonistes: directors i actors de les pel·lícules, o d’altres professionals del cinema. Així mateix, hem tingut l’honor de comptar amb el director Cédric Klapisch com a padrí de la nostra primera edició i amb la directora, actriu i guionista Agnès Jaoui el 2019. També ens han vingut a visitar els directors Gilles Vernet, Lucas Belvaux, Olivier Peyon, Catherine Corsini, Elie Wajeman, Isabel Coixet, els actors Samir Guesmi, Cristina Brondo i Pierre Deladonchamps, i el productor Chris Bolzi.

Amb Ohlalà!, volem retre homenatge a la diversitat de mirades sobre el món que ens aporta el cinema francòfon i al ventall d’emocions que ens evoca.

Esperem que el gaudeixis amb nosaltres!

Bienvenue à tous!

Cartell 2021

Cartell 2020

Cartell 2018

Cartell 2019