Espais

ohlalafilmfestival_institutfrancais

Institut français de Barcelona

L’Institut français és l’operador del Ministeri francès per a Europa i d’Afers exteriors per a la promoció de la llengua i de la cultura franceses a Barcelona. Institució que va ser creada el 1919 per afavorir els intercanvis culturals amb França, l’Institut français de Barcelona té com a missió la difusió de la creació audiovisual francesa, el desenvolupament del diàleg entre cultures i el suport a l’ensenyament de la llengua francesa. L’Institut disposa d’una sala de cinema de 320 places equipada amb un sistema DCP, on es projecten setmanalment clàssics i novetats del cinema francès, i per on passen periòdicament grans figures del setè art per conèixer i dialogar amb el públic barceloní.

Web: www.institutfrancais.es/barcelona/
Adreça: Carrer Moià 8, 08006 Barcelona
Telèfon: 935 677 777

Captura de pantalla 2020-02-05 a las 18.34.38

Filmoteca de Catalunya

La Filmoteca de Catalunya és una institució cultural gestionada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que des del 1981 es dedica a la preservació i la difusió del patrimoni audiovisual i de la cultura cinematogràfica, amb un èmfasi especial en la catalana.
Les seves activitats inclouen la programació de projeccions i exposicions, a més de la conservació i la restauració de films, fotografies, músiques, llibres, revistes, cartells i documents cinematogràfics, així com peces de museu pertanyents a la història del cinema.

Web: https://www.filmoteca.cat
Adreça: Plaça Salvador Seguí, 1 – 9. 08001 Barcelona
Telèfon: 935 67 10 70

share-big

Filmin.es

Una premiada plataforma de cinema i sèries en línia que opera a Espanya des de l’any 2008 i a Portugal des 2016, sent la primera companyia a oferir un servei de tarifa plana al nostre país. Actualment Filmin també està disponible a Mèxic a través d’FilminLatino, una plataforma creada amb la col·laboració de IMCINE.
Pensada per a tots els amants de cinema i sèries, pels qui busquen un complement a l’actualitat, els millors clàssics, documentals i les grans estrenes, pels usuaris de mòbils i tablets que vulguin gaudir de la possibilitat de veure tot el catàleg de Filmin on vulguin i quan vulguin i, en definitiva, a tot aquell que visqui de, per i per al millor cinema rodat aquí.

Web: https://www.filmin.es