Espais

ohlalafilmfestival_institutfrancais

Institut français de Barcelona

L’Institut français és l’operador del Ministeri francès per a Europa i d’Afers exteriors per a la promoció de la llengua i de la cultura franceses a Barcelona. Institució que va ser creada el 1919 per afavorir els intercanvis culturals amb França, l’Institut français de Barcelona té com a missió la difusió de la creació audiovisual francesa, el desenvolupament del diàleg entre cultures i el suport a l’ensenyament de la llengua francesa. L’Institut disposa d’una sala de cinema de 320 places equipada amb un sistema DCP, on es projecten setmanalment clàssics i novetats del cinema francès, i per on passen periòdicament grans figures del setè art per conèixer i dialogar amb el públic barceloní.

Web: www.institutfrancais.es/barcelona/
Adreça: Carrer Moià 8, 08006 Barcelona
Telèfon: 935 677 777

img4

Sala Phenomena

La sala de cinema Phenomena va obrir les portes el 2014. Un cinema com els d’abans i dotat amb l’última tecnologia en imatge i so. Per la seva pantalla han passat des de grans clàssics fins blockbusters contemporanis, films inèdits o les estrenes més recents. El cinema disposa d’un ampli vestíbul on contemplar els pòsters i fotocroms originals de les pel·lícules programades, i un confortable bar en el qual relaxar-se.
L’espai ha acollit esdeveniments, el rodatge de l’últim anunci d’Estrella Damm, classes magistrals d’Alejandro Amenábar i el productor Jan Harlan, rodes de premsa, presentacions de llibres i festivals.

Web: http://www.phenomena-experience.com
Adreça: Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 168, 08025 Barcelona
Telèfon: 932 52 77 43

Captura de pantalla 2020-02-05 a las 18.34.38

Filmoteca de Catalunya

La Filmoteca de Catalunya és una institució cultural gestionada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que des del 1981 es dedica a la preservació i la difusió del patrimoni audiovisual i de la cultura cinematogràfica, amb un èmfasi especial en la catalana.
Les seves activitats inclouen la programació de projeccions i exposicions, a més de la conservació i la restauració de films, fotografies, músiques, llibres, revistes, cartells i documents cinematogràfics, així com peces de museu pertanyents a la història del cinema.

Web: https://www.filmoteca.cat
Adreça: Plaça Salvador Seguí, 1 – 9. 08001 Barcelona
Telèfon: 935 67 10 70