Le prix du passage

Natacha, 25 anys, una jove mare soltera lluita per criar el seu fill Enzo de 8 anys, al nord de França, a Calais. Walid, un migrant iraquià, està esperant reunir prou diners per pagar el seu passatge a Anglaterra. Desesperats, junts improvisen una xarxa artesanal de passatges clandestins. Aviat, la seva “petita empresa” haurà d’enfrontar-se a les amenaces de l’Ahmet, el líder d’una important xarxa de contraban…

Sessió amb col·loqui amb el director Thierry Binisti.

Lloc: Cinemes Girona
Data i hora: Diumenge 5 de març a les 17h
Subtítols: VOSCAT

Premis i nominacions destacades

Secció Avant-Première del Festival du film francophone d’Angoulême.

Fitxa tècnica

Títol internacional: The Channel
Guió: Sophie Gueydon i Pierre Chausson
Repartiment: Alice Isaaz, Adam Bessa, Ilan Debrabant, Catherine Salée
Gènere: Comedia dramàtica
País: França, Bèlgica
Any: 2022
Durada: 100 min

Thierry Binisti

Thierry Binisti (Créteil, 1964) és un director francès. El seu interès pel cinema comença des de ben jove. L’inici de la seva trajectòria es troba a la Vidéothèque de París (l’actual Forum des Images), on hi realitzava curtmetratges sempre amb les temàtiques de la història de la ciutat, els seus habitants i la seva peculiar atmosfera.

Després de dedicar diversos anys a la televisió, ja fos com a director, guionista o ajudant de direcció i amb èxits com La Bicyclette Bleue (2000), dona el salt a la gran pantalla amb L’Outremangeur (2002), el seu primer llargmetratge, un thriller policíac sobre un inspector traumatitzat per un accident de la seva infantesa que s’enamora d’una sospitosa d’assassinat.

El seu segon llargmetratge Une bouteille à la mer (2012), un drama polític sobre el conflicte entre Israel i Palestina, rep diversos premis i és seleccionada al Jewish Film Festival de Nova York i de San Francisco.

Filmografia: Le livre de minuit (1996, curtmetratge), L’Outremangeur (2002), Une bouteille à la mer (2012)