Edició 2021

Ohlalà! Quarta edició!:

Ens plau anunciar la quarta edició d’Ohlalà! Festival de cinema francòfon de Barcelona que se celebrarà del 30 de setembre al 10 d’octubre. Igual que a la darrera edició, el festival comptarà amb una versió física que se celebrarà a l’Institut français (30 setembre- 6 octubre) i una versió online que es podrà veure a Filmin (Fins el 10 octubre) per poder arribar d’aquesta manera a un major número d’espectadors.

En total, 10 llargmetratges composen la programació d’aquesta nova edició, la majoria compten amb el segell de la Secció Oficial de Cannes 2020. De les 10 propostes, 5 son pel·lícules franceses, 3 coproduccions francobelgues, 1 pel·lícula quebequesa i 1 pel·lícula senegalesa.

Una de las novetats d’aquesta quarta edició és la col·laboració amb FILMETS Badalona Film Fest, festival internacional de curtmetratges que celebrarà a l’octubre la seva 47 edició. Prèviament a la projecció dels 10 llargmetratges que composen la secció oficial, es projectarà un curtmetratge francòfon seleccionat dins de la programació de l’edició FILMETS 2020.

La directora Isabel Coixet és la convidada d’honor d’aquesta nova edició. El festival li ha concedit una carta blanca per triar i presentar una pel·lícula relacionada amb el món francòfon. La pel·lícula seleccionada és PARIS JE T’AIME, que celebra el seu quinzè aniversari aquest any. Aquest film coral està compost d’un conjunt de 18 curtmetratges dirigits per alguns dels directors més aclamats de l’actualitat, Isabel Coixet entre d’altres.

Igual que en edicions anteriors s’entregaran tres premis: Premi del Jurat, composat per professionals de diferents àmbits del sector cinematogràfic, Premi del Jurat Jove, format per joves de Barcelona entre els 18 i els 25 anys i Premi del Públic. Totes les pel·lícules estaran subtitulades en català o castellà.

Us hi esperem!