Ohlalà! Les invités!

Ja hem donat inici la tercera edició del Festival Ohlalà! de l’1 al 8 d’octubre a l’Institut français, la Filmoteca i Filmin.es. Després d’algunes de les projeccions tindrem la oportunitat de parlar per videoconferència amb alguns dels directors i actors de les pel·lícules per presentar-les i parlar amb el públic. Comptarem amb Myriam Verreault, directora de Kuessipan, Mehdi Barsaoui, director de Bik Eneich: un fils, i  Antoine Russbach  director de Ceux qui travaillent ¡Vine a conéixer-los!

Mehdi Barsaoui

Mehdi M. Barsaoui (1984, Tunísia) es va llicenciar a l’Institut Superior d’Arts Multimèdia de Tunis i també és llicenciat en direcció de cinema per DAMS a Bolonya. Ha dirigit tres curtmetratges: Sideways (2010), Bobby (2013) i We’re Just Fine Like This (2016). El seu debut en un llargmetratge, Bik Eneich: Un fils (2019), es va estrenar a la secció Orizzonti del Festival Internacional de Cinema de Venècia. Va guanyar el premi Arab Cinema’s Horizons al Festival Internacional de Cinema del Caire.

Mehdi Barsaoui es connectarà al col·loqui el dilluns 5 d’octubre després de la projecció de Bik Eneich: Un fils a les 20:00h a l’Institut français.

Antoine Russbach

De pares suïssos i sud-africans, va néixer el 1984 a Ginebra, on va viure fins als 20 anys. Va estudiar Guió i Direcció de Cinema a l’IAD de Lovaine-la-Neuve. El 2008 va codirigir al costat de Emmanuel Marre Michel, i el 2009 va dirigir el seu curt de graduació, Good Boys. Els dos curts van guanyar múltiples premis i van participar en diversos festivals internacionals. Des de llavors ha treballat en diversos programes de televisió i ha participat en diversos projectes col·lectius i tallers com a guionista. Ceux qui travaillent és el seu primer llargmetratge en solitari.

Antoine Russbach ens acompanyarà després de la projecció de Ceux qui travaillent, el dissabte 3 d’octubre a les 20:00h a l’Institut français.

Myriam Verreault

Myriam Verreault és una guionista i directora de cinema canadenca. És destacada per la seva pel·lícula Kuessipan del 2019, per la qual va rebre una nominació al premi al millor guió adaptat a la vuitena edició dels Canadian Screen Awards, i dues nominacions als Premis Iris al millor director i al millor guió als 22è Premis del Cinema de Quebec.
Entre els seus altres treballs s’inclouen la pel·lícula documental À l’ouest de Pluton i el documental web Ma tribu c’est ma vie.

Myriam Verreault estarà amb nosaltres després de la projecció de Kuessipan, el diumenge 4 d’octubre a les 18:00h a l’Institut français.

Compartir