Els convidats de Ohlalà!

Es va acostant la segona edició del Festival Ohlalà!del 13 al 19 de març en el Institut français i els Cinemes Texas. Durant les projeccions, convidem a alguns dels directors i actors de les cintes presentades per a dialogar amb el públic. Estaran presents la nostra padrina, la directora, guionista i actriu Agnès JaouiCatherine Corsini, directora de Un amour impossible i Pierre Deladonchamps, actor de Le vent tourne i Les chatouilles, que es presentaran en el certamen. No t’ho perdis, veuen a conèixer-los!

Agnès Jaoui

Agnès Jaoui és una de les directores més famoses de França i la que ha guanyat més premis César en la seva carrera. Amb Jean-Pierre Bacri, han guanyat un Premi al Millor Guió a Cannes per Como una imagen en 2004. Entre els seus treballs com a guionista i directora, també destaquen obres com Para todos los gustos, César a la millor pel·lícula, César al millor guió i nominada millor pel·lícula estrangera en els Oscar 2001. La retrospectiva d’aquest any va dedicada a la seva gran trajectòria.
Agnès Jaoui estarà present el dimecres 13 de març a les 20h en la sessió inaugural del Festival en el Institut français i el dijous 14 de març a les 20h en la projecció de Para todos los gustos als Cinemes Texas.

Pierre Deladonchamps

Pierre Deladonchamps és una de les noves cares del cinema francès i una de les nostres estrelles convidades! El descobrim a El desconocido del lago, film que es va endur premis a Cannes i Sevilla, i pel qual Deladonchamps va rebre el Cèsar al Millor Actor Revelació el 2014. Aquest any estrena quatre pel·lícules, entre elles dues presents a la nostra secció oficial: Le vent tourne  i Les chatouilles, pel·lícula que s’ha endut el Premi Cèsar a Millor Adaptació i a Millor actriu secundària per Karin Viard. Aquest magnífic actor ens acompanyarà a totes dues projeccions. Vine a conèixer-ho el dijous 14 de març a les 21h (Le vent tourne) i el divendres 15 de març a les 21h (Les chatouilles)!

Catherine Corsini

La directora i guionista Catherine Corsini s’uneix a Agnès Jaoui i Pierre Deladonchamps com a estrella invitada a Ohlalà! La seva feina com a directora ja ens va tocar d’aprop el 2009 amb Partir, un intens drama familiar i romàntic en què el nostre Sergi Lòpez compartia cartell amb la meravellosa Kristin Scott Thomas. Amb Replay (2001) Corsini va ser nominada a la Palma d’Or a Cannes, festival al que tornà a ser present amb Trois Mondes (2012). Vine a conèixer-la a la projecció de la seva nova pel·lícula Un amour impossible el dissabte 16 de març a les 20h!

Compartir