Programació Ohlalà! 2020

Ja està completa i publicada la programació de la tercera edició de Ohlalà! Festival, que se celebrarà del 12 al 21 de març a l’Institut français, la Filmoteca de Catalunya i la sala Phenomena.

La programació d’aquesta nova edició conté un total de 23 títols. D’ells, 11 configuren la secció oficial a competició. Fora de la secció oficial es podran veure les pel·lícules d’inauguració i clausura, un documental a la secció Ohlalà! le doc, dues pel·lícules musicals a Ohlalà! la musique i dos llargmetratges d’animació a Ohlalà! les enfants. També podrem gaudir d’una retrospectiva de 5 títols dedicada a l’actriu francesa Nathalie Baye, padrina d’aquesta edició.

Es tracta d’una acurada selecció provinent de diversos països de parla francesa com són França, Bèlgica, Suïssa, Canadà, Algèria, el Marroc o Tunísia. Alguns dels títols han rebut nombroses nominacions en l’última edició dels Premis César de cinema francès o s’han pogut veure en els principals festivals de el món com Cannes, Berlín, Sant Sebastià o Locarno.

El festival ofereix una programació més extensa que en les primeres edicions, amb més de la meitat de pel·lícules de joves directores i diverses òperes primeres de gran qualitat.

Compartir