Programació edició 2021

Ja és hora de desvetllar-vos tota la programació de la quarta edició del Festival Ohlalà! que es celebrarà del 30 de setembre al 6 d’octubre de 2021.

En aquesta edició continuem amb el format híbrid, en versió física però també en versió online per poder arribar a un públic més ampli. Com en la passada edició, l’Institut français de Barcelona será la seu física del festival i Filmin serà la plataforma que aculli la programació de manera online.

La programació segueix les línies de el festival, amb una majoria de títols inèdits a Catalunya, originaris de diferents països de parla francesa com França, Bèlgica, Quebec o Senegal. En total es podran veure onze títols. D’ells, vuit componen la Secció Oficial a competició. Fora de concurs hi haurà la pel·lícules d’inauguració i clausura, a més de la Carta Blanca de la nostra convidada d’honor Isabel Coixet.

Per poder garantir la seguretat de el públic de festival, es realitzaran una o dues sessions al dia de forma presencial a l’Institut français de Barcelona  amb totes les mesures sanitàries recomanades (reducció d’aforament al 70%, distàncies de seguretat i mascareta). En diverses d’aquestes sessions s’organitzaran col·loquis amb els directors/es de les pel·lícules després de les projeccions.

Esperem que us agradi!

Compartir