Les sentiments

Noémie Lvovsky
Data i hora 02/10/2020 18:00
Seu Institut français
Subtítols VOSCAT
Comprar entrada No disponible online

Sinopsi

Jacques viu amb la seva dona Carole en una casa, en la que exerceix de metge. Al costat d’ells s’ha instal·lat un matrimoni jove, Edith i François, el qual ha de succeir a Jacques i renovar la clientela. Els dos homes passen moltes hores junts, Jacques vol transmetre tots els seus coneixements … però s’adona que també vol una mica d’ell … la seva dona. Tot i que intenta recapacitar, aviat s’adonarà que li és impossible lluitar contra la violència dels sentiments.

Fitxa tècnica

Títol internacional
Les sentiments
Guió
Noémie Lvovsky, Florence Seyvos
Repartiment
Nathalie Baye, Jean-Pierre Bacri, Isabelle Carré, Melvil Poupaud, Agathe Bonitzer, Virgile Grünberg, Valeria Bruni Tedeschi
Géneros
Comèdia dramàtica
Países
França
Any
2003
Durada
94 min

Realización

Noémie Lvovsky

Noémie Lvovsky és una directora, guionista i actriu francesa de renom. Nascuda a París, Noémie estudia a l’escola de cinema La Fémis abans de començar a dirigir diversos curtmetratges. Ha col·laborat amb el director Arnaud Despleschin a La vie des morts i La Sentinelle, amb Philippe Garrel o Yolande Zauberman. Va ser nominada diverses vegades en els Premis César: un cop com a Millor directora, un cop com a Millor actriu i sis vegades com a Millor actriu de repartiment.

Filmografía

Oublie-moi (1994), Petites (1997), La vie ne me fait pas peur (1999), Les Sentiments (2003), Faut que ça danse! (2007), Camille regresa (2012),  Demain et tous les autres jours (2017).

Premis i nominacions destacades

Quatre nominacions als Premis César 2004, entre les quals destaquen Millor Actor (Jean-Pierre Bacri) i Millor Actriu (Isabelle Carré i Nathalie Baye)

En imatges

Crítiques