Parlez-vous Ohlalà?

Parlez-vous Ohlalà? Barcelona és a punt de fer-ho. La famosa expressió francòfona coneguda a tot el món dóna nom al primer festival de cinema francòfon a la ciutat comtal: Ohlalà Festival.

La programació de Ohlalà Festival de cinema francòfon de Barcelona ofereix al públic l’oportunitat única d’acostar-se a un cinema internacional de poca distribució; de conèixer cultures i estils de vida diferents als nostres propis amb pel·lícules de Tunísia i de Senegal, entre uns altres; de veure com es tracten temes presents a tot el món des d’un enfocament diferent… Amb l’àmplia programació del festival, els cinèfils podran gaudir d’un cinema d’autor que les cartelleres no han ofert.

A més, comptarem amb una retrospectiva que es va a fer del padrí del festival, el director Cédric Klapisch, el més barceloní dels directors francesos, per recolzar-nos en aquesta aventura que és combinar la francofonia i l’art audiovisual. Així mateix, hi haurà temps per reunir-se i xerrar amb els protagonistes del cinema, ja siguin directors, actors o altres professionals d’aquest àmbit.

L’expressió Oh là là s’empra de manera habitual en francès per expressar sorpresa, alegria, nostàlgia, desesperació… Un gran nombre de sensacions que el cinema francòfon plasma en imatges i sons narrant històries que ens fan reflexionar sobre una infinitat de sentiments i situacions reals que ens fan sentir-nos identificats. Volem oferir a la ciutat comtal i a tots els seus habitants pel·lícules francòfones de gran qualitat que no sempre tenen l’oportunitat d’estar presents a les sales de cinema.

Acompanya’ns durant aquesta experiència nova i única que tindrà lloc en el Institut français de Barcelona i als Cinemes Texas de l’1 al 8 de març!

Compartir