Ohlalà, les invités!

La visió de el director sempre és un valor afegit valuosíssim per a qualsevol cinèfil. Vols conèixer a les veus darrere deL fotograma? Aquests són els convidats confirmats en aquesta quarta edició de l’Ohlalà:

La directora Charlène Favier, el primer llargmetratge “SLALOM” ha estat seleccionat a Cannes i aclamat per la crítica internacional. El moviment #MeToo, que sorgeix a l’octubre de 2017 per denunciar l’agressió i l’assetjament sexual, l’empodera i li dóna una empenta a la seva pel·lícula: “Això va ser com una onada que em va colpejar, em va donar molta força per seguir explicant la història “.

El director Elie Wajeman qui, amb la seva tercera pel·lícula “MÉDECIN DE NUIT“, també seleccionada a Cannes (com les seves 2 primeres obres) compon una oda a el cinema negre amb influències des Scorsese fins Brian de Palma o James Gray, però mantenint-se ferm en la identitat francesa “El que més m’agrada és la tensió subjacent en les narratives entre pel·lícules de gènere i pel·lícules existencials.”

La directora Isabel Coixet, la nostra convidada d’honor que ens porta la Carte Blanche de festival: la pel·lícula coral “PARIS JE T’AIME“, en la qual 18 directors, ella inclosa, dediquen el seu particular curtmetratge a homenatjar la cara més romàntica de la ciutat de l’amor.

A més dels directors esmentats, que ens acompanyaran presencialment, també hi seran, encara que de forma virtual, Farid Bentoumi, el director franco-algerià de ROUGE i Anaïs Barbeau-Lavalette, la directora quebequesa de LA DEESSEE DES MOUCHES À FEU.

Tots ells conversaran amb nosaltres després de la projecció de les seves pel·lícules a l’Institut français.

Us hi esperem!

Compartir