Ohlalà 5a edició!

Finalment ja tenim tota la programació de la 5ª edició de l’Ohlalà!, que us recordem que tindrà lloc de l’1 al 8 de març incloent els cinemes Girona a la ja habitual seu principal, l’Institut français de Barcelona.

En total es podrán veure més de vint llargmetratges de diferents països francòfons i una selecció de curtmetratges.

Inaugurarem amb L’INNOCENT de l’actor i director Louis Garrel, nominada en 11 categories als Premis César 2023 i seguirem amb 10 pel·lícules dintre de la secció oficial a competició, 3 òperes primes per descobrir noves mirades del cinema francòfon actual, 2 pel·lícules per grans i petits a la secció Ohlalà! Familia, i, finalment, tancarem aquesta edició amb INCROYABLE MAIS VRAI, una exquisida comèdia espai-temporal del director Quentin Dupieux.

També comptarem amb la retrospectiva dedicada al cinema del director canadenc Xavier Dolan, presentant una selecció dels seus millors títols en pantalla gran i a FILMIN. I una sessió de curtmetratges francòfons en col·laboració amb FILMETS.

A més a més, Thierry Frémaux, delegat general del Festival de Cannes, serà el convidat d’honor. El festival li ha concedit una carta blanca per a presentar una pel·lícula de la seva elecció: aquesta serà Dans la nuit, última pel·lícula del cinema mut francès (1929), restaurada per l’Institut Lumière.

Igual que en edicions anteriors s’entregaran tres premis: Premi del Jurat, composat per professionals  de diferents àmbits del sector cinematogràfic, Premi del Jurat Jove, format per joves de Barcelona entre els 18 i els 25 anys i Premi del Públic.

Totes les pel·lícules estaran subtitulades en català o castellà.

Esperem que el gaudeixis amb nosaltres!

Compartir