¡Nova edició 2020, nou format!

Com sabeu, donada la situació actual amb la pandèmia de la Covid-19, la tercera edició del festival Ohlalà!, que havia de realitzar-se de el 12 al 21 de març, va haver de ser ajornada i se celebrarà de l’1 al 8 d’octubre.

La principal novetat és que el festival tindrà versió física però també una versió online per poder arribar a un públic més ampli. D’aquesta manera l’Institut français de Barcelona i la Filmoteca de Catalunya seran les seus físiques de festival i Filmin serà la plataforma que aculli la programació de manera online.

Per poder garantir la seguretat de el públic de festival, es realitzaran una o dues sessions a el dia de forma presencial a l’Institut français de Barcelona i una sessió a la Filmoteca de Catalunya amb totes les mesures sanitàries recomanades (reducció d’aforament a l’50%, distàncies de seguretat). En diverses d’aquestes sessions s’organitzaran col·loquis amb els directors/es de les pel·lícules després de les projeccions.

La programació segueix les línies de el festival, amb una majoria de títols inèdits a Catalunya, originaris de diferents països de parla francesa com França, Bèlgica, Suïssa, Canadà, o Tunísia. En total es podran veure setze títols. D’ells, nou componen la Secció Oficial a competició. Fora de concurs hi haurà les pel·lícules d’inauguració i clausura, a més de la retrospectiva dedicada a Nathalie Baye, la padrina d’aquesta edició, composada per cinc títols.

Com en les edicions anteriors, podreu votar per escollir el Premi del Públic. Seguirem donant més detalls per aquí.

Compartir