Campanya de crowdfunding per a la 5a edició

Com molts ja sabeu, el Festival Ohlalà! va néixer l’any 2018 convertint-se en el primer festival de cinema francòfon a  Barcelona.

Amb aquesta 5a edició, de l’1 al 8 de març de 2023, desitgem consolidar el Festival Ohlalà! després d’aquests dos anys de pandèmia que han afectat el nostre petit projecte. L’objectiu és proposar al públic una programació més àmplia que els anys anteriors i, a més a més, com a novetat aquest any, el festival s’organitzarà en dues seus diferents: l’Institut français de Barcelona i els Cinemes Girona (nova seu).

Després de les projeccions tindrem trobades amb els equips artístics de les pel·lícules o amb un representant en relació amb la temàtica tractada. També, els alumnes de les escoles de cinema, la premsa i els professionals del sector del cinema podran assistir a una masterclass impartida per un dels artistes convidats.

D’altra banda, seguirem amb la organització d’events dirigits a la industria del cinema amb una taula rodona dedicada a un cas concret de coproducció cinematogràfica entre Espanya i França.

Si vols participar i formar part dels cofinançadors del festiva, hem llençat una campanya de crowdfunding que estarà activa fins el proper dia 23 de gener. Hi ha diferents opcions de participació amb diverses recompenses per ajudar-nos com a mecenes. Pots accedir-hi aquí.

¡Moltes gràcies per la teva col·laboració, ens veiem a les sales!

Compartir