Avanç de programació 2023

Ohlalà! Ja tenim el cartell i l’avanç de programació del nostre 5è aniversari.

La programació d’aquesta edició està formada per més de vint llargmetratges de diferentes països (França, Bèlgica, Suissa, Marroc i Canadà). A més d’abordar diferents formats que van des del documental fins l’animació.

Una de les novetats de la cinquena edició, que recupera les dates originals, aquest any de l’1 al 8 de març de 2023 és la incorporació dels Cinemes Girona com a sala de projecció al ja tradicional auditori de l’Institut Français de Barcelona.

El 2023 també és l’any on es consolida la col·laboració amb FILMETS, Badalona Film Fest, Festival Internacional de Curtmetratges, per això hi haurà una nit de curtmetratges francòfons.

Les tres primeres pel·lícules que formaràn part de la programació son:

Nos frangins: Basada en fets reals, un relat potent sobre la violència policial a França i el dol de les famílies afectades.

Annie Colère: Inspirada en fets reals. Un homenatge a les dones que van lluitar pel dret a l’abortament legal i segur a la França dels anys 70.

Mon Légionnaire: El que mai s’ha vist en una pel·lícula de guerra: la retaguarda. Una immersió gairebé documental del dia a dia de les famílies dels legionaris.

Compartir