I l’Ohlalà 2023 és per a…

Tanquem l’edició d’enguany, el nostre cinquè aniversari, tal i com vam començar: amb un auditori ple fins a la bandera, d’espectadors i de riallees. D’això darrer se’n va encarregar la hilarant “Incroyable mais vrai“, una comèdia de Quentin Dupieux.

Abans de la projecció, vam entregar els Premis Ohlalà! 2023: el Jurat Professional va triar la intensa obra de Frédéric Baillif “La mif“, pel·lícula guanyadora del Premi Ribera del Duero a Millor Direcció a la Seminci de Valladolid i Gran Premi Generation 14Plus a la Berlinale.

El Jurat Jove i el Públic van coincidir en cel·lebrar, de forma molt oportuna al coincidir amb el día Internacional de la Dona, el film “Annie Colère” de la inigualable Blandine Lenoir. La pel·lícula parla del moviment MLAC a França -la llibertat per l’abortament i la contracepció que va existir durant 18 mesos abans de la entrada en vigor de la Llei Veil el 1975-. Una mostra de la lluita col·lectiva i la gran solidaritat d’una societat que va aconseguir grans canvis.

Moltes gràcies a tots per haver-nos acompanyat un any més!

I, evidentment, gràcies infinites als nostres patrocinadors i col·laboradors per haver fet possible aquesta edició: Institut Français de BarcelonaOficina de Québec a BarcelonaConsulat General de SuizaUnifranceAjuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya – Departament de CulturaGeneralitat de Catalunya – Política LingüísticaCatalunya Film FestivalsEuropa Creativa MediaM&B AbogadosCrystal Finance (actualment Laplace), NUUBHotel MajesticSncf InouiFnacWonderboxCinemes GironaBande à part Escuela de cineFilminFilmets – Badalona Film FestVeo ProductionsCorporació Catalana de Mitjans AudiovisualsEquinox RadioEl PeriodicoClub TresCCarnet Jove y Moritz.

Compartir