Sessió de curtmetratges francòfons

Un any més, a Ohlalà! col·laborem amb el festival FILMETS per portar la millor selecció de curtmetratges francòfons que han passat per les seves pantalles. El dilluns 6 de març a les 18:45 a l’Institut français podreu veure de forma gratuita:

Les larmes de la Seine
França, 2021 – 08’49’’– Animació
Directors: Yanis Belaid, Eliott Benard, Alice Letailleur, Nicolas Mayeur, Etienne Moulin, Hadrien Pinot, Philippine Singer, Lisa Vicente
El 17 d’octubre de 1961, els “treballadors algerians” a França van decidir manifestar-se pacíficament als carrers de Paris contra el toc de queda imposat per la policia.

Astel
Senegal – Francia, 2021 – 24’00’’– Ficció
Directora: Ramata-Toulaye Sy
Mentre ajuda a cuidar el ramat de vaques de la família en una regió del nord del Senegal, una nena de 13 anys enfronta canvis que amenacen el seu estret vincle amb el seu pare.

Dry Sea
Bèlgica, 2020 – 11’00’’– Animació
Directors: Bart Bossaert, Yves Bex
Un pescador només es queda a la vora d’un mar sec. Està atrapat en el passat fins que una tempesta de sorra l’enxampa i redefineix el significat de la seva existència.

Selfies
Suissa, 2018 – 04’18’’– Animació
Director: Claudius Gentinetta
En un calidoscopi d’autoretrats digitals, centenars de selfies estranys, vergonyosos i absolutament pertorbadors són disposats donant forma a un curtmetratge.
Premi a la Millor Pel·lícula a la 44º edició de FILMETS.

Au plaisir les ordures!
Canadà (Quebec), 2021 – 16’54’’– Ficció
Director: Romain Dumont
Una comèdia dramàtica que sembla un conte revolucionari. Un intent d’explorar la trobada entre el menyspreu ben revestit de la classe política i una consciència sobtada del seu poble.

Qu’importe si les bêtes meurent
França, Marroc, 2019 – 23’ – Ficció
Directora: Sofia Alaoui
Abdellah, un jove pastor que viu a les muntanyes, es veu obligat a desafiar la neu que el bloqueja per aconseguir menjar i salvar aquest bestiar. Un cop arriba al poble, s’enfronta a un fenomen sobrenatural.
Premi Cèsar al Millor Curtmetratge 2021
Gran Premi del Jurat Sundance, secció Curtmetratge, 2020

¡Reserva ja la teva entrada aquí!

Compartir