Un amour impossible

Caterine Corsini
Data i hora 16/03/2019 20:00
Seu Institut français
Subtítols VOSE
Comprar entrada No disponible online

Sinopsi

A finals dels anys 50, a  Châteauroux, Rachel, una modesta oficinista, coneix en Philippe, un jove burgès. D’aquesta breu però passional relació neixerà una nena, la Chantal. Philippe es nega a casar-se amb algú extern a la seva classe social. Rachel haurà de criar la seva filla tota sola. Però això poc l’importa, ja que la Chantal és la seva gran alegria. Lluitarà perquè en Philippe li doni el seu cognom, una batalla que trigarà deu anys a ser resolta, malferint les vides de la Rachel i la Chantal.

En presència de la directora Catherine Corsini

Fitxa tècnica

Títol internacional
An impossible love
Guió
Catherine Corsini, Laurette Polmanss (adaptat de la novel·la de Christine Angot)
Repartiment
Virginie Efira, Niels Schneider, Iliana Zabeth, Coralie Russier, Régis Romele
Géneros
Drama i Romanç
Países
França
Any
2018
Durada
135 min

Realización

Caterine Corsini

Autora francesa amb més de trenta anys a la indústria com a actriu, guionista i directora, Catherine Corsini començà a realitzar curtmetratges i projectes per a televisius als anys 80. El 2001 la seva pel·lícula La Répétition fou nominada a la Palma d’Or. El 2016 formà part del Jurat de Cannes.

Filmografia

Les amoureux (1994), La Répétition (2001), Mariées mais pas trop (2003), Trois mondes (2012), Partir (2009), Un amor de verano (2015)

Premis i nominacions destacades

Nominada a quatre Premis Cèsar en les categories de millor actriu per a Virginie Efira, millor actriu revelació per a Jehnny Beth, millor música original i millor adaptació.

En imatges

Crítiques