Les gardiennes (Les Guardianes)

Xavier Beauvois
Seu Filmin
Comprar entrada No disponible online

Sinopsi

1915. Els homes estan al front i les dones s’han quedat per defensar les terres. Hortense, una mare de família treballadora sense límits, emplea a la seva granja a Francine, una jove de l’assistència pública, per a que l’ajudi al seu treball, ja que Solange, la filla, es nega a fer-ho. Les dues dones es portaràn bé des del primer moment. Però per salvar la unió de la família, Hortense haurà de sacrificar la jove, pel que pagarà un preu molt alt…Veure properament a Filmin

Fitxa tècnica

Títol internacional
The Guardians
Guió
Xavier Beauvois, Frédérique Moreau, Ernest Pérochon
Repartiment
Nathalie Baye, Iris Bry, Olivier Rabourdin, Laura Smet, Yann Bean, Cyril Descours
Géneros
Drama
Países
França
Any
2017
Durada
134min

Realización

Xavier Beauvois

Va debutar com a actor i director amb el llargmetratge Nord, pel qual va ser nominat a dos César a la Millor Primera Pel·lícula i a l’Actor Revelació. Actualment segueix dirigint pel·lícules i treballant amb directors com André Téchiné, Philippe Garrel, Michel Deville i Jacques Doillon, entre d’altres. Com a guionista i director va ser guardonat el 2010 per a De déus i homes (Gran Premi del Jurat al Festival de Cannes), el 2005 per Le petit lieutenant (Secció Oficial Festival de Venècia) i el 2000 per Segons Matthieu (Secció Oficial, Festival de Venècia )

Filmografia

Les guardianes (2017), El preu de la fama (2014), De déus i homes (2010), Notre ami Chopin (2009), Le petit lieutenant (2005), João Mata Sete (2000), Segons Matthieu (2000),  No oblidis que moriràs (1995), Nord (1991)

En imatges

Crítiques