Le goût des autres (Para todos los gustos)

Agnès Jaoui
Data i hora 14/03/2019 20:00
Seu Cinemes Texas
Subtítols VOSE
Comprar entrada No disponible online

Sinopsi

Castella és un empresari amb escassa inclinació per la cultura. No obstant això, una nit, després d’assistir per obligació a una representació de “Berenice”, es queda fascinat amb el text i amb l’actriu principal, Clara. Casualment, és la mateixa que li farà classes d’anglès, necessàries per al seu treball. Castella intenta integrar-se en el món artístic, però sense gaire èxit. No es poden derrocar les normes establertes i les barreres culturals sense crear escàndol. Primera pel·lícula d’Agnès Jaoui, Le goût des autres va aconseguir més de 4 milions d’espectadors a França i va ser nominada a l’Óscar a Millor Pel·lícula Estrangera.

En presència de la directora Agnès Jaoui

Fitxa tècnica

Títol internacional
The taste of others
Guió
Jean-Pierre Bacri, Agnès Jaoui
Repartiment
Anne Alvaro, Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri, Gérard Lanvin, Alain Chabat
Géneros
Comèdia dramàtica
Países
França
Any
2000
Durada
112 min

Realización

Agnès Jaoui

Agnès Jaoui és una de les directores més famoses de França. En la seva trajectòria s’hi compten no menys de 9 guions, escrits amb la complicitat de Jean-Pierre Bacri. Han guanyat nombrosos Cèsar i un Premi al Millor Guió a Cannes per Como una imagen. La seva feina com a directora també ha estat recompensada amb nombrosos premis a França i a l’estranger.

Filmografia

Directora, guionista i actriu: Llenos de via (2018), Un cuento francés (2013), Háblame de la lluvia (2008), Como una imagen (2003), Para todos los gustos (2000)
Guionista i actriu: On connaît la chanson (1997), Como en las mejores familias (1996)
Actriu: 50 primaveras (2016), Pequeñas diferencias (2011), Une femme d’extérieur (1999)

En imatges

Crítiques