La Mif

Fred Baillif
Data i hora 07/03/2023 19:00
Seu Institut français
Subtítols VOSE
Comprar entrada No disponible online

Sinopsi

Un grup d’adolescents s’allotja a una casa d’acollida sota la supervisió d’assistents socials. Viuen sota el mateix sostre, però la seva no és una convivència escollida. L’experiència genera tensions i intimitats inesperades. Un incident causa una cadena de reaccions exagerades, però les ganes de viure també enforteixen els llaços entre elles. Com en una família.

Fitxa tècnica

Títol internacional
The Fam
Guió
Fédéric Baillif i Stéphane Mitchell
Repartiment
Claudia Grob, Anaïs Uldry, Kassia Da Costa, Amélie Tonsi, Amandine Golay
Géneros
Drama
Países
Suïssa
Any
2021
Durada
110 min

Realización

Fred Baillif

Fred Baillif és un director i productor de cinema autodidacte de Suïssa. Es va graduar de l’Institut d’Estudis Socials de Ginebra el 2000.

Primer es va especialitzar en documental, des del 2002, però el 2015 va dirigir la seva primera ficció titulada Tapis Rouge. Des de llavors, ha dirigit una altra ficció titulada La Preuve Scientifique de l’Existence de Dieu. Té unes altres tres ficcions en desenvolupament com “Jo volia ser blanc com Jesús”, “Les Mots de ma Mère” i “La Montre de Chine”.

El 2010 va fundar la seva pròpia societat de producció, anomenada Freshprod i el 2015 va fundar una associació anomenada Studio99. Baillif ha desenvolupat una tècnica pròpia per a dirigir actors no professionals.

La seva última pel·lícula, La Mif, ha rebut un gran èxit internacional en festivals com la Berlinale o Seminci.

Filmografia: Tapis Rouge (2015), La Preuve Scientifique de l’Existence de Dieu (2019), Tant qu’il pleut en Amérique (2013).

Premis i nominacions destacades

Guanyadora Secció 14plus de la Berlinale 2021.
Guanyadora Millor direcció del Festival de Seminci 2021.

En imatges

Crítiques