En liberté!

Pierre Salvadori
Data i hora 13/03/2019 20:00
Seu Institut français
Subtítols VOSE
Comprar entrada No disponible online

Sinopsi

Yvonne, jove inspectora de policia, descobreix que el seu marit, el capità Santi, heroi local mort en combat, no era en absolut el policia exemplar i valent que ella creia, sinó un veritable corrupte. Yvonne vol reparar el mal comès pel seu marit i així, coneix a Antoine, que ha passat 8 injustos anys a la presó per culpa d’en Santi. Una trobada inesperada i eixelebrada que revolucionarà la vida de tots dos.

EN PRESÈNCIA DE LA PADRINA AGNÈS JAOUI

Fitxa tècnica

Títol internacional
The trouble with you
Guió
Pierre Salvadori, Benoît Graffin, Benjamin Charbit
Repartiment
Adèle Haenel, Pio Marmaï, Damien Bonnard, Vincent Elbaz, Audrey Tautou
Géneros
Comèdia
Países
França
Any
2018
Durada
113 min

Realización

Pierre Salvadori

Nascut el 1964, Pierre Salvadori és guionista, director i actor. Va estudiar cinema així com teatre. Després d’una temporada en cafè-teatre, en 1989 va escriure el seu primer guió i en 1993 el va dirigir: Cible émouvante. Amb aquest títol va obtenir la nominació al César com a Millor director novell. Amb aquest títol va obtenir la nominació al César com a Millor director novell i crida l’atenció del públic i de la crítica, gràcies al seu sentit del ritme i l’elegància de la posada en escena. Segueix després la seva carrera tant com director com actor. Pierre Salvadori ha aconseguit crear un estil propi amb els seus relats de « aprenentatge » plens d’humor i celebrant la vida.

Filmografia

Cible émouvante (1993), Les apprentis (1995), Les marchands de sable (2000), Usted primero (2003), Un engaño de lujo (2006), Una dulce mentira (2010), En un patio de Paris (2014)

Premis i nominacions destacades

Premi a la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes 2018

En imatges

Crítiques