Comme une image (Como una imagen)

Agnès Jaoui
Data i hora 18/03/2019 18:00
Seu Cinemes Texas
Subtítols VOSE
Comprar entrada No disponible online

Sinopsi

Como una imagen és la segona pel·lícula dirigida per l’actriu i coguionista Agnès Jaoui. En una societat saturada de representacions visuals, Como una imagen narra diverses històries paral·leles. Lolita, una adolescent amb problemes d’autoestima. Pierre, un escriptor en crisi, i la seva dona, una professora de cant, Etienne, un editor literari egòlatra, desagradable i solitari són alguns dels personatges que desenvolupen la seva història en aquest film. Comandada per Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri, aquesta pel·lícula es va endur el premi al Millor Guió al Festival de Cannes de 2004.

Fitxa tècnica

Títol internacional
Look at me
Guió
Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri
Repartiment
Marilou Berry, Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri, Laurent Grevill, Virginie Desarnauts
Géneros
Comèdia
Países
França
Any
2003
Durada
110 min

Realización

Agnès Jaoui

Agnès Jaoui és una de les directores més famoses de França. En la seva trajectòria s’hi compten no menys de 9 guions, escrits amb la complicitat de Jean-Pierre Bacri. Han guanyat nombrosos Cèsar i un Premi al Millor Guió a Cannes per Como una imagen. La seva feina com a directora també ha estat recompensada amb nombrosos premis a França i a l’estranger.

Filmografia

Directora, guionista i actriu: Llenos de via (2018), Un cuento francés (2013), Háblame de la lluvia (2008), Como una imagen (2003), Para todos los gustos (2000)
Guionista i actriu: On connaît la chanson (1997), Como en las mejores familias (1996)
Actriu: 50 primaveras (2016), Pequeñas diferencias (2011), Une femme d’extérieur (1999)

Premis i nominacions destacades

Mejor Guión al Festival de Cannes

En imatges

Crítiques