Palmarès Ohlalà! 2019

El Festival Ohlalà! va entregar els premis de la seva segona edició el passat 19 de març en una Gala de Clausura celebrada a l’Institut Francès.

El palmarès complet és el següent:

El Premi del Jurat de la Crítica: “Mon cher enfant”, de Mohamed Ben Attia “per abordar un tema candent como el de la radicalització jihadista d’alguns joves des d’una perspectiva inèdita que evita els llocs comuns més previsibles”.

Menció especial Jurat de la Crítica: “Un amour imposible”, de Catherine Corsini “per com aconsegueix emmarvar dintre d’un retrat fluid de cinc dècades de la Història de França una relació maternofilial marcada pel poder destructiu d’una masculinitat classista i nociva”. 

Premi del Jurat Jove: “Les chatouilles”, d’Andrea Bescond i Eric Métayer, “una pel·lícula commovedora i emocionant a la vegada que poètica i que utiliza la dança com escapatòria” presentada per Pierre Deladonchamps.

Menció especial Jurat Jove: “Les rois mongols”, de Luc Picard, “per la brillant actuació dels joves protagonistes” en una pel·lícula “que barreja realisme amb moments màgics i que els ha transportat al Quebec dels anys 70”.

El Premi del Públic: el documental “L’homme qui répare les femmes”, de Thierry Michel sobre el Doctor Mukwege, premi Nobel de la Pau 2018. La pel·lícula ha emocionat el públic.

¡Moltes gràcies a tots per haver participat en aquesta segona edició del festival Ohlalà!

¡Ens veiem el 2020!

Compartir