Romane Bohringer, filla de l’actor francés Richard Bohringer, fa la seva primera incursió al món del Setè Art juntament amb el seu pare, amb qui treballà a la película Kamikaze quan encara era una adolescent. El mateix any en que finalitza l’educació secundaria, arriba al teatre de la mà de Peter Brook. Aquesta experiència suposa un abans i un desprès a la seva vida i l’anima a prendre la decisió definitiva de convertir-se en actriu.

Al 1992, Cyril Collard li ofereix el dolorós paper de Laura a Nuits fauves. Després la seguirán nombrosos papers a les següents pel·lícules: L’Accompagnatrice de Claude Miller, Mina Tannenbaum de Martine Gugowson, L’Appartement de Gilles Mimouni, Rimbaud Verlaine de Agnieszka Holland i Qui m’aime me suive! De Benoït Cohen.

Philippe Rebbot comença codirigint un primer curtmetratge al 1998, En un clin d’oeil, i coescribint el guió de la comèdia On a très peu d’amis. A partir de d’aquest moment comença una llarga trajectòria cinematogràfica com a actor de repartiment i guionista(Marriage à Mendoza, Las sillas musicales, L’Effet Aquatique, Le Petit locataire… Vent du Nord, Normandie nue). Forma part de les cares conegudes del cinema francès.

Al 2018, Romane Bohringer i Philippe Rebbot van dirigir junts el seu primer llargmetratge, L’amour flou, inspirat en la seva pròpia vida d’ex-parella.