Rachel Lang (1984, Estrasburg) és una guionista i directora francesa. Després de combinar estudis de Filosofia i Art dramàtic a Estrasburg, va cursar un màster en Direcció a l’escola de cinema IAD a Louvain-la-Neuve, i des de llavors que resideix a Bèlgica. El seu curt de graduació, Pour toi je ferai bataille (2010), va guanyar el Lleopard de Plata a Locarno. Després va estrenar un altre curt, Les navets blancs empêchent de dormir (2011), i va debutar en el llargmetratge amb Baden Baden (2016), que completava una trilogia centrada en explorar el pas de l’adolescència a la vida adulta d’una jove francesa de provincies. El film va ser seleccionat als festivals d’Angers i de Berlín el 2016.

Paral·lelament, Rachel es va llicenciar com a tinent de l’excèrcit francès, i està a la reserva del 40è Regiment de Senyals de Thionville. Mon légionnaire és el seu segon llargmetartge, el el que aboca tot el seu coneixement sobre l’univers militar.

Filmografia: Baden Baden (2016), Les navets blancs empêchent de dormir (2011, curtmetratge), Pour toi je ferai bataille (2010, curtmetratge)