Quentin Reynaud (Bordeaux, 1982) és un director, guionista, productor i actor francès. Es forma en clases de comèdia a Nicky Nancels/Atina Production i més endavant al cours Florent. Va debutar en teatre treballant amb diverses companyies d’art dramàtic.

Al 2010 crea la seva productora, Building Films4, i dirigeix el seu primer curtmetratge Course en sac amb Arthur Delaire. L’any següent els dos directors col·laboren de nou al curt Demain c’est la fin du monde i al 2015 al llargmetratge Paris-Willouby, protagonitzat per Isabelle Carré, Stéphane De Groodt i Alex Lutz.

Quentin Reynaud decideix realitzar el seu segon llargmetratge, Cinquième Set, un film sobre el tenis inspirat en part per la seva pròpia experiència (va arribar a ser un jugador classificat a nivell internacional). El film, protagonitzat de nou per Alex Lutz, així com Ana Girardot i Kristin Scott Thomas, i rep suport de la Federació francesa de tenis. Va arribar a gravar-se a les pistes Roland-Garros, una primícia per un llargmetratge.

Filmografia

Paris-Willouby (2015), 5ème set (2020)