Pupille

Théo és lliurat en adopció per la seva mare biològica el dia del seu naixement. Ha estat un part anònim. La mare té un termini de dos mesos per a canviar d’opinió… o no. Intervenen llavors el servei social d’ajuda a la infància i el servei d’adopció. El primer s’ocupa del bebè, de cuidar-lo durant aquest temps suspès, aquesta fase d’incertesa. I el segon ha de trobar a la futura mare, la mare adoptiva. Es diu Alice, porta 10 anys lluitant per a adoptar un fill. Pupille és la trobada entre Alice, de 41 anys i Théo, de 3 mesos.

Lloc: Institut français de Barcelona
Data i hora: Dimarts 19 de març – 20h
Subtítols: VOSE
SESSIÓ DE CLOENDA

Premios y nominaciones destacadas

En competició en el Festival du Film Francophone d’Angoulême

Críticas

“Després de l’èxit de “ Elle l’adore”, Jeanne Herry ofereix una de les pel·lícules més boniques de l’any amb el recorregut d’un bebè fins a la seva adopció” La Croix

Aquesta immersió en el cor dels serveis socials és definitivament lluminosa i molt emocionant” Les fiches du cinema

Pupille narra el procés d’adopció amb gran precisió i una intensitat emocional inaudita” Première

Ficha técnica

Títol internacional: In safe hands
Guió: Jeanne Herry
Repartiment: Sandrine Kiberlain, Gilles Lellouche, Élodie Bouchez, Olivia Côte
Gènere: Drama
País: França, Bèlgica
Any: 2018
Durada: 107 min

Jeanne Herry

Nascuda en 1978, Jeanne Herry és una actriu, guionista i directora francesa. Filla de l’actriu Miou-Miou i del cantant Julien Clerc, va començar actuant per al cinema i el teatre. En 2009 salta a la direcció amb un curtmetratge seguit en 2014 del seu primer llargmetratge: Elle l’adore amb els actors Sandrine Kiberlain i Laurent Laffite. El film és guardonat pel Festival de Deauville en 2014. Pupille és el seu segon llargmetratge.

Filmografia

Elle l’adore (2014)