Le goût des autres (Para todos los gustos)

Castella és un empresari amb escassa inclinació per la cultura. No obstant això, una nit, després d’assistir per obligació a una representació de “Berenice”, es queda fascinat amb el text i amb l’actriu principal, Clara. Casualment, és la mateixa que li farà classes d’anglès, necessàries per al seu treball. Castella intenta integrar-se en el món artístic, però sense gaire èxit. No es poden derrocar les normes establertes i les barreres culturals sense crear escàndol. Primera pel·lícula d’Agnès Jaoui, Le goût des autres va aconseguir més de 4 milions d’espectadors a França i va ser nominada a l’Óscar a Millor Pel·lícula Estrangera.

Lloc: Cinemes Texas
Data i hora: Dijous 14 de març – 20h
Subtitols: VOSE
En presència de la directora Agnès Jaoui

Crítiques

“Magnífica comèdia dramàtica (…) entre l’humor i la gravetat, el film revela una autora tan personal com incisiva” – El País

Fitxa tècnica

Títol internacional: The taste of others
Guió: Jean-Pierre Bacri, Agnès Jaoui
Repartiment: Anne Alvaro, Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri, Gérard Lanvin, Alain Chabat
Gènere: Comèdia dramatica
País: França
Any: 2000
Durada: 112 min

Agnès Jaoui

Agnès Jaoui és una de les directores més famoses de França. En la seva trajectòria s’hi compten no menys de 9 guions, escrits amb la complicitat de Jean-Pierre Bacri. Han guanyat nombrosos Cèsar i un Premi al Millor Guió a Cannes per Como una imagen. La seva feina com a directora també ha estat recompensada amb nombrosos premis a França i a l’estranger.

Filmografia

Directora, guionista i actriu: Llenos de via (2018), Un cuento francés (2013), Háblame de la lluvia (2008), Como una imagen (2003), Para todos los gustos (2000)
Guionista i actriu: On connaît la chanson (1997), Como en las mejores familias (1996)
Actriu: 50 primaveras (2016), Pequeñas diferencias (2011), Une femme d’extérieur (1999)