L’Amour flou (Un acuerdo original)

Basada en l’experiència personal dels seus dos directors, Romane Bohringer i Philippe Rebbot, també es posen davant de les càmeres i presenten un divertit i àcid retrat del seu particular divorci i de la seva voluntat per començar una nova vida. Després de deu anys junts, la passió s’ha acabat però es segueixen estimant i no es volen separar dels seus dos fills. La solució? Crear un “separament”, és a dir, dos pisos separats que es comuniquen… pel dormitori dels nens! Aconseguiran separar- se tot i que visquin junts? Podran canviar de vida sense deixar la que tenen?

Lloc: Institut français de Barcelona
Data i hora: Dissabte 21 març 20h30
Subtítols: VOSE
SESSIÓ DE CLOENDA EN PRESÈNCIA DE LOS DIRECTORES ROMANE BOHRINGER I PHILIPPE REBBOT

Premis i nominacions destacades

Nominada als Premis César 2018,

Premi del Públic al Festival du film francophone d’Angoulême

Crítiques

L’amour flou fa el bé.” – 20 Minutos

Aquesta autofició refuta les convencions del setè art, les seves normes tàcites de narració i producció, per composar, amb ímpetu i amb passió per l’escriptura, un cinema desenfrenat en el que un es sent deliciosament bé.” – Le Nouvel Observateur

Romane Bohringer i Philippe Rebbot fan que la seva ruptura matrimonial (molt real) sigui una fàbula plena d’encant, tendra i estimulant (que va rebre el premi del públic a Angoulême.” – Sud Ouest

Fitxa tècnica

Titol internacional: L’amour flou
Guió: Benjamin Charbit, Valérie Donzelli
Repartiment: Romane Bohringer, Philippe Rebbot, Rose Rebbot-Bohringer, Raoul Rebbot-Bohringer
Gènere: Drama
País: França
Any: 2018
Durada: 97 min
Contacte: Vercine Distribución

Romane Bohringer i Philippe Rebot

Romane Bohringer, filla de l’actor francés Richard Bohringer, fa la seva primera incursió al món del Setè Art juntament amb el seu pare, amb qui treballà a la película Kamikaze quan encara era una adolescent. El mateix any en que finalitza l’educació secundaria, arriba al teatre de la mà de Peter Brook. Aquesta experiència suposa un abans i un desprès a la seva vida i l’anima a prendre la decisió definitiva de convertir-se en actriu.

Al 1992, Cyril Collard li ofereix el dolorós paper de Laura a Nuits fauves. Després la seguirán nombrosos papers a les següents pel·lícules: L’Accompagnatrice de Claude Miller, Mina Tannenbaum de Martine Gugowson, L’Appartement de Gilles Mimouni, Rimbaud Verlaine de Agnieszka Holland i Qui m’aime me suive! De Benoït Cohen.

Philippe Rebbot comença codirigint un primer curtmetratge al 1998, En un clin d’oeil, i coescribint el guió de la comèdia On a très peu d’amis. A partir de d’aquest moment comença una llarga trajectòria cinematogràfica com a actor de repartiment i guionista(Marriage à Mendoza, Las sillas musicales, L’Effet Aquatique, Le Petit locataire… Vent du Nord, Normandie nue). Forma part de les cares conegudes del cinema francès.

Al 2018, Romane Bohringer i Philippe Rebbot van dirigir junts el seu primer llargmetratge, L’amour flou, inspirat en la seva pròpia vida d’ex-parella.