En liberté !

Yvonne, jove inspectora de policia, descobreix que el seu marit, el capità Santi, heroi local mort en combat, no era en absolut el policia exemplar i valent que ella creia, sinó un veritable corrupte. Yvonne vol reparar el mal comès pel seu marit i així, coneix a Antoine, que ha passat 8 injustos anys a la presó per culpa d’en Santi. Una trobada inesperada i eixelebrada que revolucionarà la vida de tots dos.

Lloc: Institut français
Data i hora: Dimecres 13 de març – 20h
Subtítols: VOSE
SESSIÓ INAUGURAL EN PRESÈNCIA DE LA PADRINA AGNÈS JAOUI

 

Premis i nominacions destacades

Premi a la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes 2018

Crítiques

Una comèdia saborosa, resplendent i sense complexos” Libération

Pierre Salvadori ofereix una gran comèdia espurnejant i encantadora” Les Fiches du cinéma

Una comèdia policíaca d’alta gama en un gènere burlesc. Explosiu.” Les inrockuptibles

Fitxa tècnica

Títol internacional: The trouble with you
Guió: Pierre Salvadori, Benoît Graffin, Benjamin Charbit
Repartiment: Adèle Haenel, Pio Marmaï, Damien Bonnard, Vincent Elbaz, Audrey Tautou
Género: Comedia
País: França
Any: 2018
Durada: 113 min
Contacte: Memento films

Pierre Salvadori

Nascut el 1964, Pierre Salvadori és guionista, director i actor. Va estudiar cinema així com teatre. Després d’una temporada en cafè-teatre, en 1989 va escriure el seu primer guió i en 1993 el va dirigir: Cible émouvante. Amb aquest títol va obtenir la nominació al César com a Millor director novell. Amb aquest títol va obtenir la nominació al César com a Millor director novell i crida l’atenció del públic i de la crítica, gràcies al seu sentit del ritme i l’elegància de la posada en escena. Segueix després la seva carrera tant com director com actor. Pierre Salvadori ha aconseguit crear un estil propi amb els seus relats de « aprenentatge » plens d’humor i celebrant la vida.

Filmografia

Cible émouvante (1993), Les apprentis (1995), Les marchands de sable (2000), Usted primero (2003), Un engaño de lujo (2006), Una dulce mentira (2010), En un patio de Paris (2014)