Comme une image (Como una imagen)

Como una imagen és la segona pel·lícula dirigida per l’actriu i coguionista Agnès Jaoui. En una societat saturada de representacions visuals, Como una imagen narra diverses històries paral·leles. Lolita, una adolescent amb problemes d’autoestima. Pierre, un escriptor en crisi, i la seva dona, una professora de cant, Etienne, un editor literari egòlatra, desagradable i solitari són alguns dels personatges que desenvolupen la seva història en aquest film. Comandada per Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri, aquesta pel·lícula es va endur el premi al Millor Guió al Festival de Cannes de 2004.

Lloc: Cinemes Texas
Data i hora: Dilluns 18 de març – 18h
Subtitols: VOSE

Premis i nominacions

Millor Guió al Festival de Cannes

Crítiques

“Intel·ligent, intensa (…) excel·lent” – El País

Fitxa tècnica

Títol internacional: Look at me
Guió: Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri
Repartiment: Marilou Berry, Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri, Laurent Grevill, Virginie Desarnauts
Gènere: Comèdia
País: França
Any: 2003
Durada: 110 min

Agnès Jaoui

Agnès Jaoui és una de les directores més famoses de França. En la seva trajectòria s’hi compten no menys de 9 guions, escrits amb la complicitat de Jean-Pierre Bacri. Han guanyat nombrosos Cèsar i un Premi al Millor Guió a Cannes per Como una imagen. La seva feina com a directora també ha estat recompensada amb nombrosos premis a França i a l’estranger.

Filmografia

Directora, guionista i actriu: Llenos de via (2018), Un cuento francés (2013), Háblame de la lluvia (2008), Como una imagen (2003), Para todos los gustos (2000)
Guionista i actriu: On connaît la chanson (1997), Como en las mejores familias (1996)
Actriu: 50 primaveras (2016), Pequeñas diferencias (2011), Une femme d’extérieur (1999)