Au bout du conte (Un cuento francés)

Vet aquí una vegada una jove de 24 anys que creia en el gran amor, en els signes, i en el destí; una dona que somiava amb ser actriu i esperava aconseguir-ho algun dia; un jove que creia en el seu talent de compositor però que no creia molt en sí mateix. Vet aquí una vegada una nena que creia en Déu. Vet aquí una vegada un home que no creia en res fins el dia en què una vident li va donar la data de la seva mort i llavors, per a la seva desgràcia, va començar a creure-hi. Aconseguiran tots ells el seu “final feliç”?

Lloc: Cinemes Texas
Data i hora: Dimarts 19 de març – 18h
Subtitols: VOSE

Premis i nominacions

Millor guió – Festival de Valladolid SEMINCI

Crítiques

Per als quals encara creuen en prínceps blaus, fades, ogres, bruixotes. El millor: la finezza dialogadora del tàndem Jaoui-Bacri.” – Joan Pons, Fotogramas

Fitxa tècnica

Títol internacional: Under the rainbow
Guió: Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri
Repartiment: Agathe Bonitzer, Agnès Jaoui, Arthur Dupont, Jean-Pierre Bacri, Benjamin Biolay
Gènere: Comèdia
País: França
Any: 2013
Durada: 107 min
Contacte: Caméo

Agnès Jaoui

Agnès Jaoui és una de les directores més famoses de França. En la seva trajectòria s’hi compten no menys de 9 guions, escrits amb la complicitat de Jean-Pierre Bacri. Han guanyat nombrosos Cèsar i un Premi al Millor Guió a Cannes per Como una imagen. La seva feina com a directora també ha estat recompensada amb nombrosos premis a França i a l’estranger.

Filmografia

Directora, guionista i actriu: Llenos de via (2018), Un cuento francés (2013), Háblame de la lluvia (2008), Como una imagen (2003), Para todos los gustos (2000)
Guionista i actriu: On connaît la chanson (1997), Como en las mejores familias (1996)
Actriu: 50 primaveras (2016), Pequeñas diferencias (2011), Une femme d’extérieur (1999)