Edició 2020

*Actualització 28/07/20: a causa de la crisi de la COVID-19 el Festival Ohlalà! es celebrarà de l’1 al 8 d’octubre de manera presencial a l’Institut français de Barcelona. El Festival complirà amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, així com el màxim d’aforament previst, que marqui la llei en el moment de la celebració del festival. La programació definitiva es donarà a conèixer a partir del 9 de septembre.

Ohlalà! Jamais deux sans trois!

Ja som a la tercera edició! Un any més tenim el plaer d’oferir-vos noves pel·lícules inèdites i trobades amb artistes. Aquest any, Ohlalà! arriba de l’12 al 21 de març amb una programació més extensa i diversa, amb més de la meitat de pel·lícules de joves directores i nombroses òperes primeres de gran qualitat que ens vénen del Quebec, Maghreb, França, Suïssa o Bèlgica.

Fora de la secció oficial, podreu gaudir d’un documental amb Ohlalà! le doc, d’ambients musicals amb les comèdies de Ohlalà! la musique, sense oblidar-nos dels més petits de la família amb Ohlalà! les enfants.

No podem acomiadar-nos sense retre homenatge a una gran actriu a qui tenim el plaer d’acollir com a padrina d’aquesta tercera edició: Nathalie Baye, un gran entre les grans, de vegades retratada per periodistes com una “gran diva de cinema francès no obstant si mateixa “. Dediquem la nostra retrospectiva a una de les actrius franceses més guardonades a nivell francès i internacional. Ha posat el seu talent a el servei d’autors com François Truffaut, Maurice Pialat, Claude Sautet, Jean-Luc Godard, Claude Chabrol, Steven Spielberg o Xavier Dolan. És un honor per a nosaltres: Benvinguda a Barcelona, ​​Nathalie!

Finalment, esmentar que com cada any, totes les pel·lícules estan subtitulades al castellà o al català.

Us hi esperem!