Edició 2019

Torna Ohlalà! en una segona edició del 13 al 19 de març a l’Institut Francès i els Cinemes Texas!
En aquest nou certamen, podràs descobrir 11 pel·lícules de diferents gèneres – ficció, documental i animació – de França, Bèlgica, Suïssa, Quebec o Tunísia a la nostra secció oficial. Històries fortes i entranyables sobre la família, la societat, el món del treball i on continuen destacant retrats de dones i homes que lluiten per la seva llibertat.

El festival acull també una retrospectiva composada per 4 pel·lícules dedicades a la directora, guionista i actriu Agnès Jaoui, a qui tenim l’honor de tenir de padrina d’aquesta segona edició. Un any més, tindrem el plaer d’oferir diversos col·loquis amb els convidats assistents: la ja esmentada Agnès Jaoui, i també Catherine Corsini, directora d’Un amour impossible i Pierre Deladonchamps, actor de Le vent tourne i Les chatouilles.

I en finalitzar el festival, es lliuraran tres guardons: un premi del públic – el tries tu! -, un premi d’un jurat jove composat per alumnes d’institut i, novetat de l’edició 2019!, un premi d’un jurat de la crítica composat pels periodistes María Adell, Marta Armengou, Philipp Engel, Eulalia Iglesias i Pere Vall.
Totes les pel·lícules estaran subtitulades en castellà o català.
No t’ho perdis!