Ohlalà és

Vous avez dit Ohlalà!

Ohlalà! és el primer festival dedicat al cinema francòfon a la ciutat de Barcelona.

Volem que experimentis el millor del cinema francòfon recent, subtitulat en castellà o català, amb una selecció d’obres inèdites que han estat estrenades en alguns dels principals festivals internacionals com Cannes, Berlín o San Sebastián.

El nostre festival pren el seu nom d’una expressió molt característica de la llengua francesa per expressar sorpresa, alegria, nostàlgia…. Ohlalà! celebra la varietat d’emocions que podem sentir davant de la gran pantalla i està format per dues seccions: una secció oficial de pel·lícules inèdites i una retrospectiva dedicada a una directora o un director francòfon.

En les projeccions podràs gaudir de la presència dels seus protagonistes: directors i actors de les pel·lícules, o d’altres professionals del cinema. En finalitzar el festival, es lliuraran tres guardons: un premi del públic – el tries tu! -, un premi d’un jurat jove compost per alumnes d’institut i, novetat de l’edició 2019!, un premi d’un jurat de la crítica compost per els periodistes Marta Armengou, Eulalia Iglesias, María Adell, Pere Vall i Philipp Engel.

Amb Ohlalà!, volem rentre homenatge a la diversitat de mirades sobre el món que ens aporta el cinema francòfon i al ventall d’emocions que ens evoca.

Esperem que el gaudeixis amb nosaltres!

Bienvenue à tous!